En avant!

Les nouvelles Valse Teefjes sont arrivées: gerijpt door de jaren, gekruid door het leven.

Werd de der(n)rière van de show Vrouwentongen in februari van dit jaar nog geannuleerd omwille van covid dan is die bladzijde nu omgeslagen, een nieuw hoofdstuk werd aangevat en daaruit groeide een gloednieuwe voorstelling EN AVANT! Ons verlangen zat te lang gevangen.

Voor de mensen die tickets kochten voor de Valse Teefjes in februari 2022: we spelen dus geen afsluiter van Vrouwentongen maar een nieuwe voorstelling! En dat op vrijdag 11 november en zaterdag 12 november 2022 om 20u en op zondag 13 november 2022 om 15u in Minard schouwburg.

Pro memorie of voor wie ons nog niet zou kennen: de Valse Teefjes zijn een bende flamboyante Gentse madammen met bijzonder veel noten op hun zang. We zingen uit volle boezem onze eigenzinnige versies van bekende en minder bekende liedjes en werpen ons uitbundig op pop & rock, schlager, opera, soul, blues, jazz, strijdlied en aria. Ons recept is een sappige mix van covers met eigen teksten in verschillende dialecten die durven te schuren, schateren en botsen.

De Valse Teefjes worden begeleid door straffe muzikanten met klinkende namen in de wereld van jazz en folk. www.devalseteefjes.be

Tickets kopen voor de voorstelling En avant! kan online via  https://minard.be/programma/ en aan de ticketbalie van vierNulvier, Sint Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent, 09/267 28 28. Of bevestig je februari-ticket voor één van de november-voorstellingen.

We hopen dat je komt, zeg het voort, En avant!